Rental_NL_Huurkalender

Wilt u hier zelf liggen?

Check dan de beschikbaarheid op onze kalender:

Prijzen 2024 (exclusief provisie): dezelfde prijzen als in 2023 !!!

 • januari, februari – 499 euro + electriciteit
 • maart – 599 euro
 • april – 699 euro
 • mei, juni (eerste helft) – 840 euro
 • juni (tweede helft), juli, augustus – 1295 euro
 • september – 899 euro
 • oktober – 799 euro
 • nov, dec – 499 euro + electriciteit

Bovengenoemde prijzen gelden per week, ongeacht het aantal personen. Het huis is geschikt voor maximaal 6 personen. Daarnaast brengen we per verblijf eenmalig (dus ongeacht de duur van het verblijf) een vergoeding van 165 euro in rekening voor de schoonmaakkosten, en eenmalig 12,50 per persoon voor beddengoed, handdoeken & badhanddoeken. Een 8kg wasmachine is aanwezig. Razendsnelle wifi is in de prijs inbegrepen, net als elektriciteit voor normaal gebruik in de zomermaanden. Dan is 40 kWh/dag inbegrepen, dat is meer dan voldoende voor normaal verbruik van airco, oven, koelkast, diepvries, tv etc.

In de wintermaanden wordt de elektriciteit apart in rekening gebracht (0,35 ct/kWh). Dit wordt achteraf verrekend met de borg, op basis van het verbruik zoals dat is gemeten door de ‘slimme meter’ van Iberdrola Distribucion.

Er is geen verplicht zaterdag-zaterdag verblijf: dat leidt alleen maar tot onnodige congestie. In Villa Arbolada bent u elke dag welkom! Op de dag van aankomst is de woning in principe beschikbaar vanaf 15:00 uur. Op de dag van vertrek dient de woning uiterlijk om 11:00 uur weer opgeleverd te worden. Buiten het zomerseizoen is het ook mogelijk om voor een kortere periode te boeken (min. 3 dagen), of juist een lange periode tegen gereduceerd tarief. Zie de kalender voor de exacte prijzen per nacht bij niet-standaardverblijf. Wilt u langer dan een week verblijven, dan belonen we (buiten het hoogseizoen) uw vertrouwen met extra korting:

 • Tweede week = 10% korting
 • Derde week = 20% korting
 • Vierde week = 30% korting

Hoewel de meeste faciliteiten (keuken, balkon, slaap- en badkamer) zich bevinden op de bovenverdieping, is het huis helaas niet ideaal voor mindervaliden in een rolstoel. Dit omdat bij de entree diverse trappen overwonnen moeten worden. Vanwege naastgelegen villa’s zijn wij helaas niet geschikt voor naakt- of 100% halal zwemmen.

Hoe kan ik boeken?

Je kunt Villa Arbolada direct reserveren via de kalender op deze pagina. Jouw datums worden dan meteen gereserveerd op de kalender en je ontvangt van ons een factuur en een betaalinstructies. Zodra wij jouw aanbetaling hebben ontvangen krijg je de bevestiging dat je boeking definitief is.
Als je op deze manier boekt hoeven wij géén provisie door te berekenen, en betaal je dus niets meer dan de prijs die hierboven vermeld staat. Door het voldoen van de eerste aanbetaling geef je aan dat je akkoord bent met onze Algemene Voorwaarden, dus lees deze a.u.b eerst goed door. De borgsom wordt uiteraard na afloop teruggestort, tenzij er kosten te verrekenen zijn.

Het is ook mogelijk om te boeken via bekende boekingssites zoals Airbnb, VRBO, TripAdvisor. Daar kun je gebruikmaken van de betalingssystemen van die platforms, maar daarvoor betaal je wel extra provisie. Soms berekent men die provisie direct aan de huurder, meestal ook aan de verhuurder. In dat laatste geval zie je die provisie terug in de hogere prijs op dat platform. Helaas heeft Micazu besloten om haar tariefstructuur meer op die van de ‘grote jongens’ te laten lijken, waardoor wij genoodzaakt waren om in 2023 ook onze prijzen op het Micazu-platform te verhogen. Als je ons gevonden hebt door een directe link of via platforms zonder eigen betaalsysteem zoals 123visit.nl, en nog geen reservering hebt geplaatst, dan kun je het beste gebruik te maken van de kalender hierboven op deze pagina.  

Wij betalen netjes belasting en hebben ook de benodigde vergunning voor toeristische verhuur: VT-467139-A. Ook beschikken we over een Etiqueta Energetica: E2017VK052264.