Reviews

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 23 reviews)
Uitstekend70%
Heel goed30%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Het huis is prachtig gelegen (fantastisch uitzicht) en van werkelijk alle gemakken voorzien

Rated 5 out of 5
5 december 2021

Wij hebben met ons gezin (6 volwassenen totaal) geweldige dagen gehad in Villa Arbolada. Het huis is prachtig gelegen (fantastisch uitzicht) en van werkelijk alle gemakken voorzien. Zelfs een heerlijk espresso machine. Het was super fijn dat Ernest rechtstreeks te benaderen was bij vragen tijdens ons verblijf. Ook vooraf gaf Ernest ons erg veel tips. De website biedt ook erg veel informatie. Wij kwamen in december en hebben helaas geen gebruik kunnen maken van het prachtige zwembad ….. dus wij moeten echt nog een keertje terug ☀️⛱

Carola, december 2021

Het is er veel leuker dan aan de vaak te drukke kust, waar binnen een half uur bent

Rated 5 out of 5
9 oktober 2021

Het is gewoon een mooi goed ingericht huis; heerlijk dat er wel 5 terrassen zijn, waar je je heerlijk kunt terugtrekken! Zwembad is perfect en in de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen en zijn er veel goede restaurantjes!

Het is er veel leuker dan aan de vaak te drukke kust, waar binnen een half uur bent.

Cees, oktober 2021

Lekker weg uit de toeristische drukte, maar toch alles op acceptabele afstand

Rated 4 out of 5
17 september 2021

Prachtige mooie Villa gelegen op een berg, met een heerlijk uitzicht tijdens je ontbijtje. Lekker weg uit de toeristische drukte, maar toch alles op acceptabele afstand. Het onderhoud is prima op orde en je eigen zwembad simpelweg fantastisch.

Wat ons betreft echt een aanrader!

Marjolein, september 2021

El entorno es precioso y la casa tiene todas las comodidades necesarias

Rated 5 out of 5
2 augustus 2022

La Villa estaba fantástica, hemos pasado unos días geniales ahí. El entorno es precioso y la casa tiene todas las comodidades necesarias. Volveremos!

De villa was fantastisch, we hebben er een geweldige tijd gehad. De omgeving is prachtig en het huis heeft alle nodige voorzieningen. We komen terug!

(copied from Airbnb)

Marta, aug. 2022

Wij hebben twee heerlijke weken gehad in Villa Arbolada.

Rated 4 out of 5
31 juli 2022

Wij hebben twee heerlijke weken gehad in villa arbolada. Fijn zwembad, de omgeving is prachtig. Veel gefietst, naar het strand geweest en heerlijk uit eten geweest. Wij vonden vooral het zandstrand tussen Denia en Oliva erg fijn, zelfs in het hoogseizoen is het daar rustig.

Katrien, 31 juli 2022

Op een half uur rijden van alles te zien en doen

Rated 5 out of 5
6 mei 2022

Geweldig verblijf in een complete villa waar je je meteen thuis voelt. De ligging is perfect; op een half uur rijden van alles te zien en doen, en midden in de natuur met een prachtig uitzicht.

Marjolein, 6 mei 2022

Prachtig gelegen villa in rustige omgeving

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Prachtig gelegen villa in rustige omgeving, veel te ontdekken in Jalon vallei met stranden nabij. Echt een aanrader!

Mirjam, april 2022

The house and the environment are amazing.

Rated 4 out of 5
18 april 2022

The house and the environment are amazing. Ernest is very communicative and it was really easy to organise everything. There were a few issues at the house, nothing serious. In general, very good experience (oh, and the neighbors were really friendly)!

(copied from Airbnb)

Ana, April 2022

Very enjoyable, great views from the sunny balcony

Rated 5 out of 5
11 april 2022

Very enjoyable, great views from the sunny balcony.

Robbie, April 2022

Aangenaam verblijf, villa is van alle gemakken voorzien, ook geschikt voor ’t winterseizoen

Rated 5 out of 5
3 april 2022

Aangenaam verblijf, villa is van alle gemakken voorzien, ook geschikt voor ’t winterseizoen

Martien, Maart 2022

De meeste reviews zijn gekopieerd vanuit Micazu. Voor de originele versies van onze reviews door Micazu-gasten, klik hier. Voor de originele versies van onze reviews door Airbnb-gasten klik hier.